Välförtjänad vila

Rushen kommer till sitt slut
De sista veckorna på jobbet har varit helt sjukt hektiska. Vi har haft så sjukt mycket att göra på grund av en dubbelbokning, men det har inte alls gjort något utan det har bara varit roligt att ha fullt upp. Det gör ju att tiden flyger förbi. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtade efter några lediga dagar när vi äntligen är klara. 

Två av projekten är klara och familjerna var super nöjda med resultatet vilket såklart gör oss superglada! Nu i dagarna har vi hållit på med att föröka rädda ett gammalt rum med superfin dekorationsmålning i taket. Jag älskar när vi blir inhyrda för att rusta upp fina gamla hus ute på landet någonstans. Det är så rofyllt att få komma utanför stan och all stress som den innehåller. Jag växte upp ute på landet och jag tror att det har med det att göra att jag alltid vill tillbaka dit och jag tar varje chans jag får, även om det bara innebär jobb för min del. Bara luften därute är ju annorlunda, det känns som att den är som klorin som rengör ens huvud på en sekund. Det kanske inte var den vackraste beskrivningen jag hade kunna komma på. Men jag tycker ändå att jag satte huvudet på spiken där.

När vi är klara med detta projektet ska jag stänga in mig och inte kliva upp ur sängen på flera dagar. Jag tänker bara ligga där och kolla på dokumentärer på netflix och beställa hem mat från alla mina favorit ställen här i stan. Det är nog den främsta fördelen med att bo innanför tullarna och inte någonstans där luften är som klorin. Att man kan beställa hem man när som helst och det enda man måste göra är att lyckas pallra sig upp ur sängen!